Spa och kurorter

Polska kliniker

Med stort ansvar för orden, dock lite överdrivet, kan man konstatera att Polen läker. Antal kurorter, sanatorier, platser med speciella läkande egenskaper gör vårt land mycket attraktivt.
På samma sätt som det polska köket med sina anhängare över hela världen. Polen - för nästan varje person som vill bli frisk eller komma i form. Polen läker många krämpor, bidrar till att övervinna olika sjukdomar och krassligheter. Landet är en perfekt plats för behandling, vila, avkoppling. Vi har en sådan potential att andra länder kan ärligt avundas oss. Med ett ord – medicinsk turism blomstrar i vårt land.

...Läs mer >>

 

Spa och kurorter – senast tillagt:

 • Stad: Ciechocinek

  I sanatoriet tillhandahåller vi tjänster för patienter, kurgäster som betalar hela avgiften och hotellgäster. Vi organiserar rehabiliteringsvistelser som subventioneras av PFRON, behandlingsvistelser och kurvistelser. Dessutom erbjuder vi kurpaket, skicklighetspaket, rehabiliteringspaket, semestrar för seniorer, långvariga semestrar för seniorer. »

 • Stad: Busko-Zdroj

  Detta kurkomplex är beläget i strikt centrum av Busko-Zdrój. Till ert förfogande står både vår erfarna personal och rika naturresurser: sulfidvatten med terapeutiska egenskaper, jodid eller bromid- innehållande vatten samt lera. Vi förfogar över den medicinska utrustningen och rehabiliteringsutrustningen av högsta klass. »

 • Stad: Wieniec-Zdrój

  Vi baserar på naturmediciner och ett stort utbud av medicinska behandlingar som utförs av den erfarna och vänliga personalen. Tack vore detta har vi skapat möjligheter till en omfattande behandling och rehabilitering i sjukdomar: ortopedi och traumatiska skador, reumatologi, neurologi, kardiologi samt högt blodtryck. »

 • Stad: Polanica-Zdrój

  Villan erbjuder sexton smakfullt inredda sviter samt en rikt utrustad zon Medical & Wellness med fitness rum. I samarbete med Revita Wellness Center erbjuder vi ett brett utbud av behandlingar inom områdena kosmetologi och estetisk medicin. Behandlingar utförs av kvalificerad personal och ett team av läkare som är specialister inom estetisk medicin. »

 • Stad: Sopot

  Vår verksamhet omfattar komplex rehabilitering. Vi erbjuder ortopedisk och neurologisk rehabilitering, rehabilitering av skador, rehabilitering efter olyckor, poststrokerehabilitering, idrottsrehabilitering samt många förebyggande hälsofrämjande program osv. Det är den första rehabiliteringscenter i Sopot som så omfattande utför sina tjänster. »

 • Stad: Ustroń

  Przedsiębiorstwo Uzdrowiskowe "Ustroń" S.A. har en komplex av fyra spa anläggningar till sitt förfogande: "Równica", "Kos", "Narcyz" och "Rosomak".Ustroń specialiserar sig i behandling av följande sjukdomar:reumatiska sjukdomar och sjukdomar i motor organen, hjärt- och kärlsjukdomar, sjukdomar förknippade med nervsystemet, luftvägssjukdomar, diabetes, fetma. »

 • Stad:Sopot

  WIKTORMED är en av de modernaste rehabiliteringscenter i Polen, där de senaste rehabilitationsbehandlingar tillämpas och där olika slags sjukdomar i rörelseorganen framgångsrikt behandlas. Vår personal specialiserar sig bland annat i idrottsmedicin, neurologi, reumatologi, ortopedi, kosmetisk medicin och pediatrik. »

 • Stad: Rumia/Gdańsk

  Hotellet Faltom spa ligger 8 km fran centrum av Gdynia, 25 km fran flygplatsen Gdansk Rębiechowooch 6 km fran färjeterminalen i Gdynia. Snabba transport möjligheter till städerna Gdansk, Gdynia, samt "Półwysep Helski". »