Kirurgi | Kardiologi

Modern kirurgi är inte bara komplicerade operationer som varar i flera timmar, med syfte att rädda människoliv. Det är också mindre komplicerade behandlingar och operationer, vilka dock inte är mindre viktiga för hälsa och bra kondition. När de utförs under övervakning av fackmän, läkare som specialiserar sig just på en given sjukdom och använder högkvalitativ utrustning, kan sådana operationer verkligen förändra vardagslivet för många patienter.  I sådana fall, då farmakologisk behandling har uttömt sina möjligheter, kan kirurgi återställa människohälsan eller hindra sjukdomsutveckling. Trots kirurgiskt ingrepp, är risken för komplikationer betydligt mindre än för bara 10 år sedan, och den är ojämförligt lägre än för två decennier sedan. Dynamiska utvecklingen av kirurgi har gjort att den är en populär, säker och effektiv behandlingsmetod. Operativa ingrepp används ganska ofta som en effektiv metod i oto-rhino-laryngologi, ortopedi, behandling av sjuklig fetma (bariatrisk medicin) eller hjärtkirurgi.

...Läs mer >>

 

Kirurgi - senast tillagt:

  • Stad: Kamien Pomorski

    Hur hjälper vi våra patienter? Ditt utseende förbättras - Plastikkirurgi, dina ålderstecken reduceras – Estetisk medicin, diagnosen ställs och sjukdomen behandlas – Konsultationer med specialistläkare.Vår högkvalificerade professionala medicinsk personal ser till att patienten snabbt återhämtar sig efter operationen samt känner sig tryggt och bekvämt. »

  • Ustroń / avdelningar i Polen

    Polsk-Amerikansk Hjärta Klinik tillhandahåller de modernaste behandlingsmetoder för behandling av hjärt-kärlsjukdomar i deras kedja av moderna avdelningar för kardiologi och angiologi. Behandlingarna utförs av de bästa specialisterna i Polen och i Europa. »