Sanatorium Pałac Łazienki II


Raczyńskich 6
87-720 Ciechocinek
Polen

tel.: 0048 54 231 10 11

 

e-mail :
marketing@lazienkiresort.com
                                    

Allmän information om Sanatorium Pałac Łazienki II

Pałac Łazienki II är ett sanatorium som är beläget i det historiska palatset i kurzonen „A”. Sanatoriet befinner sig i närheten av parker, blommande mattor, fontän Grzybek samt Kändisarnas Promenad i Ciechocinek, cirka 1 km från kända graderverk i Ciechocinek. Palatsets placering vid korsningen av motorvägen Ciechocinek (motorväg A1) är en ytterligare fördel – enkel tillfart bland annat från Warszawa, Gdańsk, Poznań, Wrocław eller Katowice.

 

I sanatoriet tillhandahåller vi tjänster för patienter, kurgäster som betalar hela avgiften och hotellgäster. Vi organiserar rehabiliteringsvistelser som subventioneras av PFRON, behandlingsvistelser och kurvistelser. Dessutom erbjuder vi kurpaket, skicklighetspaket, rehabiliteringspaket, semestrar för seniorer, långvariga semestrar för seniorer.

I en yttre byggnad förfogar vi över en utmärkt behandlingsbas med saltvatten pool som är inriktad på behandling och rehabilitering av:

  • rörelseapparaten, också för personer som använder rullstol vid förflyttning,
  • blodcirkulationssystemet,
  • andningsorganen,
  • nervsystemet,
  • samt reumatiska sjukdomar, ortopedisk-traumatiska sjukdomar, osteoporos och fetma.

Vi förfogar över en utmärkt behandlingsbas som erbjuder ett brett utbud av terapeutiska behandlingar och rehabiliteringsbehandlingar med användning av bland annat den mest värderade regional produkten – naturligt saltvatten som används vid behandling av många sjukdomar. Vi utför balneoterapi-, hydroterapi-, fysioterapi-, kinesiterapi- termoterapi-, kryoterapibehandlingar samt massager. Dessutom erbjuder vi ett brett utbud av
wellness & spa – behandlingar.

 

Vistelse i vårt sanatorium betyder förutom rehabilitering och behandling:

  • övernattning i bekväma palats rum – Vi förfogar över 200 övernattningsplatser i rum med olika standard. I varje rum finns badrum, tv, telefon. Dessutom har vi rum som är speciellt anpassade för personer med funktionsnedsättning,
  • den unika atmosfären av restaurangen Marconi som erbjuder frukostbuffé, läckra hemlagade middagar och kvällsmat,
  • möjlighet att välja en speciell diet,
  • ett mycket rikt kultur- och nöjesprogram - yoga-aktiviteter, möjlighet att gå med i en bridgeklubb, konserter, danskvällar med levande musik.
Rum i paltset:

RUMMET COMFORT

Rymliga, bekväma rum som befinner sig i palatset på bottenvåningen och på första våningen. Nya sängar med en medicinsk skum madrass som har icke standardmässiga amerikanska dimensioner och höjd förbättrar avsevärt sömnkomforten. Rummen är utrustade med golvvärme, badrum med dusch, sat-tv, telefon. I varje rum väntar på Gästerna hälsosamt mineralvatten „Krystynka”.

RUMMET SUPERIOR

Mycket stora, klassiska och eleganta rum i Palatset. Nya sängar med en medicinsk skum madrass som har icke standardmässiga amerikanska dimensioner och höjd förbättrar avsevärt sömnkomforten. Rummen är utrustade med golvvärme, badrum med dusch, sat-tv, telefon. I varje rum väntar på Gästerna hälsosamt mineralvatten „Krystynka”.

RUMMET SUPERIOR ATTIC

Soliga, mycket rymliga rum som befinner sig på andra våningen i Palatset och har charmiga lutningar och takfönster. Rummen är utrustade med badrum, sat-tv, telefon. I varje rum väntar på Gästerna hälsosamt mineralvatten „Krystynka”.

SVIT

Sviter i två nivåer som består av ett vardagsrum, ett sovrum på entresollvåningen, ett sovrum i tornet, två badrum, varav ett rum med jacuzzi Nya medicinska skum madrasser som är placerade i klassiska ramar av stilfulla sängar garanterar utmärkt sömn och vila. Sviternas yta är 50 m². Sviterna är utrustade med ett kylskåp och ett minibarskåp.

RUMMET ATTIC

Soliga rum som befinner sig på översta våningen i Paltset. De har charmiga lutningar och takfönster samt fönster som kallas ”buffelögon”. Rummen är utrustade med badrum med dusch (två rum av typen Attic är utrustade med badkar), sat-tv, telefon. I varje rum väntar på Gästerna hälsosamt mineralvatten „Krystynka”.

Stillhet, unikt mikroklimat i Ciechocinek, saltvattens positiva effekt samt professionell läkarvård och sjukvård möjliggör en snabb återgång till hälsa och hjälper lindra stress som uppstår på grund av sjukdom och dagliga bekymmer. Allt detta erbjuds i det strikta centrumet av Ciechocinek som är en av de äldsta polska kurorterna med otvivelaktiga hälso- och turistvärden. Mer information om Sanatorium Pałac Łazienki II hittar Du på sidan: www.lazienkiresort.com

Behandlingserbjudande

Medicinska behandlingar:

Balneoterapi: saltvattenbad Ciechocinek, saltvattenbad med hydromassage, omslag med lera, saltvatteninhalation, inhalation med ett läkemedel.

Hydroterapi: bubbelbad, bubbelbad med hydromassage, skotska piskor, manteldusch, undervattens- bubbelmassage, manuell undervattensmassage.

Massager: avslappnande massage för hela kroppen, reflexologisk fotmassage, ansiktsmassage, aromaterapimassage, kinesisk bubbelmassage, lymfatisk dränering, varm stenmassage, medicinsk massage.

Fisioterapi: jonofores, ultraljud, ultrafonofores, galvaniska strömmar, Trabert-strömmar Kotz-strömmar

Kinesiterapi manuell terapi, PNF-terapi, kinesiotaping, individuella aktiva övningar, aktiva övningar som är apassade individuellt, övningar med verktyg, teamövningar, Nordic Walking, gym, bordtennis, träningsrum.

• Termoterapi: lokal kryoterapi, finsk bastu.

Kryoterapi

Wellness & Spa- och kosmetiska behandlingar:

• Ansiktsvård

• Händer och fötter

• Kompletterande kosmetiska behandlingar

 

Offer-1

Offer-2

Medi-Tour kontaktformuläret: Sanatorium Pałac Łazienki II
Ditt medelande:
Förnamn: *
Efternamn: *
Land/stad: *
Telefon: *
E-mail: *
Planerad vistelsetid:
Sprak du föredrar:
Spam skydd - ange resultatet: 5-2 =
Extra valmöjligheter:
Hotell
Transfer fran flygplatsen
Jag godkänner att mina personuppgifter som jag angivit i formuläret bearbetas för att behandla min förfragan
* Detta fält är obligatoriskt
   
Läge: