Villa Alina**** MEDICAL & SPA


Matuszewskiego 10
57-320 Polanica-Zdrój
Polen

Desk:  0048 74 866 70 90
E-mail: rezerwacje@willaalina.pl


Villa Alina MEDICAL & SPA

Villa Alina är en återupplivad, inredd i art-deco stil byggnad från början av 1900-talet . Den är belägen i strikt centrum av Polanica Zdrój, som är den charmige semesterorten och kurorten. Villan erbjuder sexton smakfullt inredda sviter med 2,3 och 4 bäddar samt en familjesvit med 6 bäddar. Alla sviter har ett fullt utrustat pentry, en widescreen-TV med satellitkanaler, telefon, internetanslutning och ett elegant badrum med dusch eller badkar.

Våra gäster har också till sitt förfogande ett café, en bar, ett konferens- och mötesrum med biljardbordet samt en rikt utrustad zon Medical & Wellness med fitness rum. I samarbete med Revita Wellness Center erbjuder vi ett brett utbud av behandlingar inom områdena kosmetologi och estetisk medicin. Behandlingar utförs av kvalificerad personal och ett team av läkare som är specialister inom estetisk medicin.

Vi kommer att dela med Er vår passion som är skönhet, komfort och avkoppling.

SPA & Wellness-zon

SPA & Wellness-zonen är tillgänglig utan begränsningar för alla gäster under deras vistelse på Villa Alina.

 • finsk bastu 
 • ångbastu 
 • infraröd bastu 
 • saltvatten jacuzzi
 • Kneippbad
 • isfallet
 • uppvärmda säten av sten och soffor med funktion av fototerapi (Sonnenwiese)
Spa & Wellness Behandlingar

Alla behandlingar utförs med högklassiga anordningar för kosmetologi:

*  ALL IN ONE Nilo Easy Beauty® - ergonomisk behandlingssäng

* Multifunktionell kosmetisk anordning Interwell 18 i 1® - Med dess hjälp utför vi olika behandlingar. Anordningens enskilda funktioner är utförandet av sådana behandlingar: ozonterapi, Vapozon, aromaterapi/örtmedicin, förstoringslampa, sonofores, galvanisering, vakuum, spraybehandling, borstning ,  Diamond Microdermabrasion, head Hot & Cold, d'arsonval, biolifting för ansikte och kavitationspeeling.

*  Thermo-Spa Trautwein® - har skapats för att genomföra skönhetsbehandlingar som kombinerar vattnets värme och dess avslappnande effekt med  de gynnsamma effekterna av kosmetiska preparat.

Kapsuła Neoqi Mediq

*  Kapsel NEOQI MEDIQ® - Behandlingar med kapseln tillåter att rena kroppen från skadliga gifter och  lugna huden samt att avlägsna spänningar i muskler och nervsystemet. Kapseln underlättar avlägsnandet av subkutant fett, som hjälper till med viktminskning och ger huden lyster och glöd. Kapseln kan utmärkt stödja behandling av flera sjukdomar t ex besvär i leder, ben, knän, axlar samt  kroniska smärttillstånd.

 

* ABRAHYDRI®Trans - baserar på bio-mega dermabrasion och ultraljud i magnetfältet. Behandlingar som använder firmans Skin Jet behandlingsteknik abrasion föryngrar och motverkar åldrande.

* DermaOXY® - Oxygen dermo infusion DermaOXY® är en behandling som bygger på att injicera  aktiva preparat i de djupa hudlagren med hjälp av rent syre. Det är en revolutionerande metod för hudföryngring, fuktgivande effekt på cellnivå och minskning av rynkor.

* DERMATUDE® - Metaterapi. En ny metod för hudföryngring (återfuktar och förnyar), fördröjer hudens åldrande.

* Velashape II – VelaTM-systemet är det perfekta systemet för lösning av de problem som är förknippade med ökad omkrets på kroppen, dvs. ökad omkrets kring buken, lår, skinkor t.ex. efter graviditeten.  Behandlingseffekt är minskning av kroppens omkrets från 2 till 7 cm. Certifikat av amerikanska FDA bekräftar behandlingens effektivitet. Indikationer: minskning av kroppens omkrets, minskning av celluliter, behandlingar efter fettsugningen, förbättring av hudens tillstånd efter förlossningen, förbättring av den lokala cirkulationen, lindring mot muskelsmärta och spänningar.

Skötsel av ansiktet och kroppen

Vi använder produkter som framställs av ansedda firmor  ERICSON LABORATOIRE® och Phytomer® och erbjuder dig ett brett utbud av behandlingar för ansikte. Ansiktsbehandlingarna regenererar, fuktar, rensar, föryngrar huden och motverkar rynkor.

Vi utför också en mängd olika typer av massagebehandlingar och kroppsbehandlingar: förskönande, anticellulite, uppstramade, slankande, fuktande avslappnande.

 Zon - Medicin

I samarbete med Wellness Center Revita utför vi såväl medicinsk som kosmetologisk verksamhet. Inom ramen för den verksamhet erbjöds professionella ansiktsbehandlingar som är anpassade för alla hudtyper. Inom ramen för estetisk medicin utför vi speciella kroppsbehandlingar med hjälp av senaste generationens laseranordningar.

Alla behandlingar inom ramen för estetisk medicin utförs med hjälp av säkra och tillförlitliga preparat som kommer från välrenommerade företag - marknadsledande företag inom bioteknik.  Tack vare samarbetet med vårt läkarteam med erfarenhet inom estetisk medicin och plastikkirurg samt genom utnyttjandet av innovativa teknologier kan vi garantera Er de bästa behandlingseffekterna.

De anordningar som används vid behandlingarnas utförande:

*  LIPOSONIX® - utan operativ metod för att minska kroppsfett - ett alternativ till fettsugning
Liposonix - ett alternativ till fettsugning
ELLIPSE®-IPL-laser
SECRET RF®
Kirurgisk laser CO2 FLAMING®
Cryo - T COOLER®
SAFE SYSTEM ™ - rökutsug
Dermapen
Sats för kirurgisk elektrokoagulation
Centrifug för blodplättsrik plasma , dvs. injektion med plasma

Våra specialister

Piotr Drozdowski - Legitimerad läkare med specialitet inom estetisk medicin Dr. Piotr Drozdowski

Legitimerad läkare med specialitet inom estetisk medicin

Han utexaminerades från Medicinska fakulteten vid Medicinska Akademin i Wrocław med högsta betyg. År 2008 tog han examen inom plastikkirurgi. Han genomgick Forskarutbildning i estetisk medicin vid Polska läkarförbundet i Warszawa (år 2008). Han genomgick också många nationella och internationella utbildningar på avdelningar för plastikkirurgi bl.a. i Wrocław, Perugia, Padua, Berlin och Debrecen.

Dr Piotr Drozdowski är författare eller medförfattare till över 20 vetenskapliga artiklar som har publicerats i både nationella och internationella fackgranskade medicinska tidskrifter. Deltog i flera vetenskapliga konferenser för plastikkirurgi och estetisk medicin. Han är ledamot av vetenskapliga sällskap, däribland Polska sällskapet för plastik- och rekonstruktionskirurgi samt estetisk kirurgi, Polska sällskapet för estetisk medicin vid Polska läkarförbundet.

Exempel på vistelsepaket

ABSOLUT AVKOPPLING 5 dagar, från 1 080 zł per person

 • ABSOLUT AVKOPPLINGFri tillgång till Våta Zonen av Spa (Här finns bastur-zon) samt till fitness sal
 • 4 nätter i en bekväm svit med pentry
 • 4 frukostbuffé
 • Terapeutisk behandling i NeoQi Harmony-kapsel som ger optimal fukttillföring för huden samt garanterar god form och fullständig avkoppling för din kropp. Behandlingen är inspirerad av  energigivande terapier som genom cirkulationsförbättring, lymfdränage och upplivande av celler eliminerar muskelspänningar, minskar spänning i blodkärlen samt ökar energin och vitaliteten. En behandling tar 30 minuter.
 • En exklusiv behandling för huden runt ögonen med användning av varumärket  ERICSON LABORATOIRES. Behandlingen ger optimal fukt och samtidigt förhindrar slapp hud runt ögonen.  Dessutom minskar den svullnaden av ögonlocken, ger lättnad, återfuktar djupt, kyler, lyser upp skuggorna. Jämnar ut och slätar ut området runt ögonen. En behandling tar 30 minuter.
 • Vårdsbehandling EN STUNDS AVKOPPLING. Det är en ryggbehandling i kombination med massage. En behandling tar 40 minuter.

 DESSUTOM HAR NI TILLGÅNG TILL (extra kostnad)

 • Behandlingar inom professionell kosmetologi i skönhetssalonger, holistisk behandling för kroppen och  behandlingar inom estetisk medicin under ledning av framstående specialister inom plastikkirurgi.
 • Möjlighet att hyra en elcykel (med eldrift).
 • Biljard och många andra attraktioner. Under vistelsen på Villan kommer våra medarbetare att informera Er mycket gärna om alla detaljer.
Medi-Tour kontaktformuläret: Villa Alina**** MEDICAL & SPA
Ditt medelande:
Förnamn: *
Efternamn: *
Land/stad: *
Telefon: *
E-mail: *
Planerad vistelsetid:
Sprak du föredrar:
Spam skydd - ange resultatet: 3-1 =
Extra valmöjligheter:
Hotell
Transfer fran flygplatsen
Jag godkänner att mina personuppgifter som jag angivit i formuläret bearbetas för att behandla min förfragan
* Detta fält är obligatoriskt
   
Läge: