Om tjänsten

Polsk medicin är på världsklassnivå. Polsk medicinsk turism likaväl. Ett flertal mottagningar, kliniker och sjukhus tillhandahåller tjänster som förväntas av krävande kunder från
Tyskland, Sverige, Storbritannien eller Italien. En sådan situation glädjer. Säkert utgör den orsaken till både stolthet och trygghetskänsla. De dagar, då vissa behandlingsmetoder inte fanns tillgängliga i vårt land, är oåterkalleligen borta.

Gästvänlig medicinsk turism i Polen

Vi vill göra er förtrogna med Polen samtidigt som vi behandlar er. Geografiska fördelar, polsk natur  och dess skönhet, sevärdheter, rik historia, märkvärdig kultur. Varje region, varje stad och deras omnejd döljer en enorm mängd mindre och större intressanta detaljer och skapar en potential som vi skulle vilja visa för turister under behandlingsperioden

Vi märker allt större intresse för medicinsk turism och vill gärna lämna upplysningar om båda dessa områden. På vår webbplats kan ni följaktligen hitta utbud av anstalter som specialiserar sig på:

  • plastikkirurgi
  • estetisk medicin
  • ögonsjukdomar
  • in vitro behandlingar
  • tandvård
  • också utbud av kurorter och spasalonger

 

Det är ingenting som främjar behandlingen lika bra som en vistelse på ett bekvämt hotell, en möjlighet att äta på en bra restaurang eller besöka lokala attraktioner. Tack vare ett antal funktioner kan vi räcka varje patient en hjälpande hand med vistelsens planering. Tjänsten är riktad både till turister från europeiska länder och till landsmän. Låt oss glädjas över hälsan och medicinsk turism!