Estetisk medicin

Eftersom skönheten finns i oss

Det sägs ofta att estetisk medicin inte går ut på att ta bort det som gör oss fula utan dess mål är att upptäcka skönheten. Denna tanke inrymmer en övertygelse att varje människa är vacker, men inte alla vet hur de ska framhäva deras bästa drag. Till hjälp kommer då alltmer avancerade metoder för att korrigera sitt utseende, innovativa produkter, modern utrustning. Risken för komplikationer har också minskat nästan till noll. Kroppens ofullkomligheter är inte längre ett problem vi måste vänja oss vid. Modern medicin erbjuder ett brett utbud av behandlingsmetoder, som kan nivellera förändringar som negativt påverkar vårt utseende. Ingen överraskning att det har blivit populärt att utnyttja estetiska medicinens fördelar.

...Läs mer >>

 

Estetisk medicin – senast tillagt:

 • Stad: Gdańsk

  Klinik HappySmile är ett modernt kontor som uppfyller de högsta kraven för både tandvårdsbehandling och behandlingar inom estetisk medicin. Kliniken håller högsta europeiska standarder. Den är utrustad med den medicinska utrustningen av högsta klass som möjliggör användningen av moderna behandlingar. »

 • Stad: Polanica-Zdrój

  Villan erbjuder sexton smakfullt inredda sviter samt en rikt utrustad zon Medical & Wellness med fitness rum. I samarbete med Revita Wellness Center erbjuder vi ett brett utbud av behandlingar inom områdena kosmetologi och estetisk medicin. Behandlingar utförs av kvalificerad personal och ett team av läkare som är specialister inom estetisk medicin. »

 • Stad: Kamien Pomorski

  Hur hjälper vi våra patienter? Ditt utseende förbättras - Plastikkirurgi, dina ålderstecken reduceras – Estetisk medicin, diagnosen ställs och sjukdomen behandlas – Konsultationer med specialistläkare.Vår högkvalificerade professionala medicinsk personal ser till att patienten snabbt återhämtar sig efter operationen samt känner sig tryggt och bekvämt. »

 • Stad: Wroclaw, Krakow, Gdynia

  Vi erbjuder våra kunder specialister inom estetisk tandvård och kosmetikologi med bästa kompetenser, kunskaper och erfarenheter. Vi utför innovativa ej invaxsiva estetiska behandlingar baserade på biologisk aktiv kolagen och andra naturliga biopreparater ANNA PIKURA. »

 • Stad: Gdynia

  Vi erbjuder ett fullständigt urval av skönhetsbehandlingar och HFS hårmikropigmentering Vi rekommenderar även massage och SPA-behandlingar samt kosmetiska behandlingar och frisörtjänster. Vi arbetar på Hi-TECH utrustning för att effektivt åtgärda kosmetiska problem på ansiktet och kroppen. »

 • Krakow | Katowice | Wroclaw

  Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingar inom Anti-Aging and Beauty. Du föryngra huden med hjälp av stamceller (Regeneris), förstora och modell munnen, ta bort rynkor, lysa upp ansikte med medicinska peeling eller microdermabrasion. »