medi-TOUR

DER-MED


Armii Krajowej 12/3
50-541 Wrocław
Polen
tel.: +48 71 796 46 36

Låt oss ta hand om din skönhet!

 

Center DER-MED är mer än en beauty salong.

 

Detta nätverk av professionella Skönhetssalong och Dermatologi ligger i tre sydligaste polska staden: Krakow, Wroclaw och Katowice. Det är en magisk plats, var i den varma interiör och vänliga atmosfären under ledning av den bästa specialister, vi utförligt ta hand om din hälsa och skönhet. Tack vare att arbeta med de mest välrenommerade kliniker världen över och de bästa producenterna av medicinska och kosmetiska utrustning, vi kan erbjuda dig ett varierat utbud av behandlingsprogram: laserterapi, estetisk medicin, dermatologi, liksom vård kosmetika.


För att möta globala trender, i syfte att underlätta för våra mest krävande kunder vi erbjuder omfattande organisation av din vistelse på vår Centre. Förutom att förbereda ett individuellt behandlingsprogram, föreslår vi att använda våra tilläggstjänster. Beroende på dina behov, kommer vi att boka nattlogi, kom från stationen eller flygplatsen, samt organisera attraktiva turist och medicinska paket, som kommer att göra trevligt din vistelse på vår Centre.

Din tillfredsställelse är vårt mål! Vi inbjuder dig att läsa vårt erbjudande.

Estetisk medicin - Ta hand om din TOTAL SKÖNHET OCH UNGA TITTA!

Vill du ha en fylligare och mer förföriska läppar? Och kanske vill lysa upp och jämna ut ansiktskonturer, gör din ansiktsdrag kommer att bli mer subtil och kvinnlig? Låt oss ta hand om din skönhet och återställa huden evigt ung. Med de senaste behandlingar i estetisk medicin kan vi snabbt och effektivt motverkar ålderstecken och korrigera eventuella brister skönhet. Redan efter första behandlingen av rynkor i ansiktet kommer utjämning, och huden blir smidigare och glans sin forna glans!


Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingar inom Anti-Aging and Beauty. Du föryngra huden med hjälp av stamceller (Regeneris), förstora och modell munnen, ta bort rynkor, lysa upp ansikte med medicinska peeling eller microdermabrasion. Förutom exceptionell behandling och vård av våra bästa specialister, vi ger dig elegant inredning finns i vårt salong. Tack vare detta bra läge och vård  av våra medarbetare, din vistelse i vårt kontor kommer att bli en ovanlig upplevelse, som tillåter dig att koppla av och glömma dagliga ansvar.

COOLSCULPTING® - nu dröm om en perfekt kropp form har blivit verklighet!

Tid för kalla bantning! Prova den senaste upptäckten i estetisk medicin och njuta av perfekt figur. COOLSCULPTING® är unik i världen och den mest effektiva metoden av helt icke-invasiv borttagning av fett resistenta mot kost och motion. Tack vare den avancerade tekniken i kylutrustning i ett enkelt och icke-invasiv metod att bli av med den ackumulerade fett från buken, höfter, lår, eller rygg och du kommer att kunna njuta av en perfekt figur. Kärnan i mekanismen för denna behandling är att frysa fettet och sedan ta bort det från kroppen genom den naturliga processen av metabolism. Till skillnad från andra metoder för kroppskonturering, COOLSCULPTING® är helt säker och inte kräver flera upprepa, och dess effekter är synliga efter första behandlingen. Använd av innovativa upptäckter av forskare och blir förälskad i din nya kropp! DER-MED uppfylla drömmar!

Varaktig smink - subtilt betoning av din naturliga skönhet!

Drömmer du om att din makeup bli aldrig suddig och alltid såg obefläckade? Vill du framhäva din skönhet och samtidigt titta fräsch och naturligt? Vi har den perfekta lösningen för dig - permanent makeup long-time-Liner Conture ® Make-up, så att du alltid se perfekt ut. Permanent makeup är en behandling korrigering skönhet, som möjliggör utvinning av naturlig skönhet, genom att markera formen på ögon, ögonbryn och mun, och ge dem en mer sensuell utseende. Med lång-Time-Liner ® Make-up kan spetsiga blick, ge honom en flörtig uttryck samt göra med försiktiga rörelser på fransraden och ögonbryn som optiskt är ögon vidgas, blir de ljus och klarhet. Make-up också möjligt att korrigera läpp kontur och form, genom att stärka röda läppar, tack vare du ser yngre, mer utvilad och glad. I våra center, licensierade lingerister göra ditt ansikte blir uttrycksfullheten och du kommer att känna vackrare än någonsin.

SCITON ® - globalt genombrott Lasernterapi

Ta reda på själv hur det fungerar SCITON!

Lasern SCITON ®, är en absolut revolution i kamp med ärr, rynkor, bristningar hyperpigmentering och eventuella hudskador. Som enda företag i Polen vi har tekniken, vilket gör att du kan ta bort alla ojämnheter och hudförändringar! SCITON ® ger fantastiska resultat, som hittills varit omöjligt att uppnå när man använder andra metoder för behandling! Med lasern SCITON ®, du kan föryngra huden och bli ett vackert sken, ärr och hudbristningar kommer att kompenseras, och rynkor försvinner från ytan av huden! Kombinationen av professionalism av vår läkare och spetskunskap inom estetisk medicin och laserterapi kommer att göra någon rodnad, acneärr och färgning förlorar sin intensitet, huden kommer att bli enhetligt utseende och få en fräsch färg och vitalitet. Tack vare SCITON stannar vi för dig tid och återställa huden evig ungdom och skönhet. Vänta inte, ta reda på själv hur det fungerar SCITON ®!

ÖVRIGA BEHANDLINGAR som du kan använda i våra CENTER:

  • ENDERMOLOGI®  - REVOLUTION INOM MODELLERINGSPASTOR FIGUR ! Upptäck en ny dimension i din kropp!

Oöverträffad och effektiv metod för estetisk ingrepp. Revolutionen i modellering och bantning siluetter,  intensiv kamp med celluliter, med uppstramande och förbättra hudens utseende!

  • TITAN®  - TOTALT HIT !  Älska din spegelbild igen!

Världen nyheter i föryngrande hud i ansiktet, hals, mage, lår och armar! Effekten av behandlingen varar i 5 år! Intensiv stimulering av kollagen produktion, förbättrar hudens struktur och form i ansiktet. Rynkor jämnas ut.

  • Laser Hårborttagning  - Känn hur vacker är mjuk hud!

Permanenta och mest effektiva metoden för att smärtfritt ta bort hår med diodlaser LIGHT REN DUET! Detta moderna laser har den högsta tillgängliga kraften, är snabbare och mer effektivt än andra laserar som finns i vår marknad!

  • ULTRACONTOUR® - upptäck SÄTT ATT siluett att du drömmer om!

Toppmoderna metod för fettsugning på magen och låren! Effektivt, säkert och enkelt du kan förlora upp till 6 cm i omkrets genom påverkan av fokuserat ultraljud vågor!

  • VÅRD KOSMETOLOGI - Skönhet och fullt synliga Känn!

Rätt klimat, professionalism av vår personal, och unika recept behandlingar världens ledare i vården, göra din hud kommer att bli yngre, fräschare, vackrare och du är helt avslappnad. Kommer få dig att njuta inte bara resultatet utan även vård som leder till det!

  • COOLSCULPTING® - nu dröm om en perfekt kropp form har blivit verklighet!

Prova den senaste upptäckten av estetisk medicin och njuta av perfekt figur. COOLSCULPTING® är unik i världen och den mest effektiva metoden av helt icke-invasiv borttagande av fett resistenta mot kost och motion.

  • PERMAMENT SMINK - subtilt betoning av din naturliga skönhet!

Drömmer du om att din makeup bli aldrig suddig och alltid såg obefläckade? Vill du framhäva din skönhet och samtidigt titta fräsch och naturligt? . I våra center, licensierade lingerister göra ditt ansikte blir uttrycksfullheten och du kommer att känna vackrare än någonsin.

  • Lasern SCITON® - globalt genombrott Lasernterapi

En absolut revolution i kampen mot alla huden brister. Med lasern SCITON ®, du kan föryngra huden och bli ett vackert sken, ärr och hudbristningar kommer att kompenseras, och rynkor försvinner från ytan av huden! Tack vare SCITON stannar vi för dig tid och återställa huden evig ungdom och skönhet.

Medi-Tour kontaktformuläret: DER-MED
Ditt medelande:
Medicinska förfragan: (typ av behandling, alder, kön osv.)
Övriga förfragan: (pris, terhämtningsperiod)
Förnamn: *
Efternamn: *
Land/stad: *
Telefon: *
E-mail: *
Behandlingsdatum:
Sprak du föredrar:
Spam skydd - ange resultatet: 5-2 =
Extra valmöjligheter:
Hotell
Transfer fran flygplatsen
Jag godkänner att mina personuppgifter som jag angivit i formuläret bearbetas för att behandla min förfragan
* Detta fält är obligatoriskt
   
Läge: