WILGA *** Hotell


Zdrojowa 7
43-450 Ustroń
Polen

Tel: +48 33 854 33 11 
Reception: 
+48 33 854 33 11 300 
Fax: 
+48 33 854 35 45
E-Mail : 
recepcja@wilga-hotel.pl
Web:
 www.wilga-hotel.pl
WILGA *** Hotell – En plats med hjärtat

WILGA *** Hotell i Ustroń är en perfekt plats för enskilda eller gruppvistelser i det bergiga landskapet av de Schlesiska Beskiderna. 

Det specifika mikroklimatet, enastående och vacker natur, ett tätt nätverk av vandrings- och cyklingsleder och skidspår skapar idealiska förutsättningar för vila och rekreation.
WILGA *** Hotell erbjuder 154 övernattningsplatser i 58 mysiga och bekvämt utrustade rum av tre slag: Standard, Studio och Lux, med badrum, satellit-TV, telefon, trådlöst internet. Några rum är tillgängliga för gäster med funktionshinder. Våra gäster har också till sitt förfogande:

  • en rymlig hotellobby med en drinkbar
  • Krogen Zapiecek där regionala maträtter serveras och som också har en trädgård
  • ett bibliotek med tillgång till dator och TV LCD/DVD
  • en restaurang
  • en plats för barn att leka
  • biljard

Du är välkommen att besöka WILGA *** Hotellets Fysiosfär – massage zonen, finsk bastu och ett gym med professionell utrustning. Detta är en utmärkt plats att koppla av, förbättra din form och glömma om din dagliga stress. Vi erbjuder ett komplett utbud av massage, bubbelbad samt individuell terapi under övervakning av vår professionella personal.

Our Health Offer

WILGA *** Hotells ägare är Przedsiębiorstwo Uzdrowiskowe "USTROŃ" S.A.

Tack vare sitt läge är WILGA Hotell helt enkelt förutbestämt att bli ett slags bas för patienter som genomgår behandlingen på Polska-Amerikanska Hjärta Kliniker. Komfort i kombination med en taktfull och professionell service, en kardiologisk diet framställd särskilt för våra patienter, det unika mikroklimatet av bergen, möjlighet till att  promenera och andas in ren och frisk bergluften, slutligen en direkt närhet av den Kardiologiska och Angiologiska Avdelningen av Polska-Amerikanska Hjärta Kliniker i Ustroń vid akuta fall, är våra obestridliga fördelar.

Profylaktisk medicin - PROFYLAKTISK biologisk balans

För att ta hand om vår patientens hälsa på ett även bättre sätt, har Przedsiębiorstwo Uzdrowiskowe "Ustroń" SA inlett ett samarbete med MediPrevent Franska Förbundet av Läkare för Profylaktisk Medicin och erbjuder en möjlighet att dra nytta av moderna förebyggande metoder.

Vi delar en gemensam uppfattning att ett korrekt genomförande och en förebyggande strategi gör det möjligt för patienten att stanna i bra form, undvika återfall, förbättra kvalitet och komfort av att leva med sjukdomen och betonar hög lönsamhet av dessa verksamheter när det gäller hälsoekonomiska aspekter.

Ett av de viktigaste praktiska "verktyg" som används av läkare som har specialiserat sig på förebyggande medicin är ett mycket modernt laboratoriumtest som kan identifiera brist på eller överskott av vissa biologiska element i kroppen, inklusive fettsyror, spårämnen och vitaminer. Testet fungerar som en grund för att utveckla patientens individuella biologiska profil som kallas för den Profylaktiska Biologiska Balansen.

Den Profylaktiska Biologiska Balansen gör det möjligt att bedöma tillståndet av homeostas, som en kroppsbalans, genom att bedöma hälsotillstånd och nivån på kroppens förmåga att anpassa sig till miljöförändringar. Profylaktiska balanser används i profylaktiska syften och kan tillämpas oavsett hälsotillstånd eller sjukdomsstadiet.

Profylaktiska biologiska balanser med rekommendationer riktar sig till:

• friska människor,
• personer som är genetiskt i riskzonen för sjukdomen,
• människor med en sjukdom – för att förbättra deras komfort, livskvalitet och förhindra återfall

För gäster på Hotellet Wilga erbjuder vi 20% rabatt på behandlingar som utförs av Institutet för Naturmedicin i Ustroń.

Vi hoppas att ni kommer att dra nytta av vårt erbjudande och behandlingar på Przedsiębiorstwo Uzdrowiskowe Ustroń SA.

Medi-Tour kontaktformuläret: WILGA *** Hotell
Ditt medelande:
Medicinska förfragan: (typ av behandling, alder, kön osv.)
Övriga förfragan: (pris, terhämtningsperiod)
Förnamn: *
Efternamn: *
Land/stad: *
Telefon: *
E-mail: *
Behandlingsdatum:
Sprak du föredrar:
Spam skydd - ange resultatet: 3-1 =
Extra valmöjligheter:
Hotell
Transfer fran flygplatsen
Jag godkänner att mina personuppgifter som jag angivit i formuläret bearbetas för att behandla min förfragan
* Detta fält är obligatoriskt
   
Läge: