INDEXMEDICA SA


Czapińskiego 2
30-048 Krakow
Polen

 

Beskrivning

 

Företaget INDEXMEDICA bildades i juni 2006. Vår målsättning är att erbjuda ett brett sortiment av högkvalitativ tandvård till överkomliga priser. Våra högt kvalificerade medarbetare använder de mest avancerade utrustningen samt materialet i syfte att erbjuda bästa möjliga villkor för förstklassig tandvård. Genom att erbjuda utvalda och erfarna tandläkare till rimliga priser har vi uppnått en ny och högre definition av begreppet tandvård.

Vi är glada att meddela att kliniken INDEXMEDICA har tilldelats det internationella ISO-certifikat (nr 75.100.30985) utfärdat av TÜV Rheinland InterCert som garanterar högsta behandlingsnormer enligt standarden ISO 9001:2008. Detta dokument bevisar högsta kvalitet på de medicinska tjänster vi tillhandahåller och garanterar genomförandet av kvalitetssystemet i enlighet med internationella normer samt en effektiv hantering av alla faktorer som bidrar till kvaliteten i behandlingen. INDEXMEDICA tandvårdsklinik tillhör den prestigefyllda gruppen av medicinska företag som har tilldelats detta värdefulla intyg. Detta är ytterligare ett bevis på att INDEXMEDICA erbjuder högsta kvalitet på tjänster och ser patientens tillfredsställelse som den viktigaste prioriteringen.

Det arbetar elva erfarna tandläkare på INDEXMEDICA och de behärskar alla områden av tandvård som behövs för att genomföra omfattande tandvård - från traditionell tandvård och infektioner till implantat, kirurgi, förebyggande tandvård, tandköttsbehandling samt behandling av felaktigt bett. Åtta av dem har erhållit specialistexamen i enlighet med de nyaste EU förordningarna. Två av våra tandläkare är doktorer i medicin (Dr Gończowski, Dr Gala) och en till kommer att göra doktorsexamen snart (Dr Ayman Abel-Haq). På grund av specialisering av vårt team kan vi kontinuerligt finslipa våra förmågor och får specialundervisning medelst avancerade utbildningar samt kurser i enlighet med de senaste rönen inom modern tandvård. 


 

Medi-Tour kontaktformuläret: INDEXMEDICA SA
Ditt medelande:
Medicinska förfragan: (typ av behandling, alder, kön osv.)
Övriga förfragan: (pris, terhämtningsperiod)
Förnamn: *
Efternamn: *
Land/stad: *
Telefon: *
E-mail: *
Behandlingsdatum:
Sprak du föredrar:
Spam skydd - ange resultatet: 1+4 =
Extra valmöjligheter:
Hotell
Transfer fran flygplatsen
Jag godkänner att mina personuppgifter som jag angivit i formuläret bearbetas för att behandla min förfragan
* Detta fält är obligatoriskt
   
Läge: