Rynkor som inte syns

Världen har varit tokig i rynkor utfyllning på länge. Känslan av att vara gammal som män och kvinnor har plågats av samt förändringar i ansikte som ålderdom medför har tagits bort med hjälp av det här ”mirakulösa” medlet.
Det är uppenbart att vi alla vill se yngre ut än det vad almanacka tyder på. Vad mer, vi vill se friska och attraktiva ut. Rynkor är varken häftiga eller sexiga. Vad har den moderna estetiska medicinen att föreslå så att vi kan lämna vårt dåligt och ”moget” utseende bakom oss? Botox, hyaluronsyra, baby botox. Dessa metoder används av kvinnor, TV-stjärnor, affärsmän, showbiz-människor. Modet har spridit sig snabbt från de rikas värld till vanliga hus. Nu är rynkor utfyllning en del av en livsstil.  Estetisk medicin mottagningar besöks av turister som ”försvinner” från sin omgivning för semester och när de återkommer ser de yngre, friskare och vackrare ut. Även i Polen blir en sådan typ av turism populär. Resultatet är positivt överraskande, och behandlingens diskretion motiverar ännu mer att öka sin attraktivitet.

Medi-tour Polen. Medicinsk turism, hälsoturism i Polen.

Låt oss börja från början. Rynkor ökar inte ens charm och därför har man använt utfyllning i minst två årtionden. Det liknar att fylla i formen. Behandlingen är inte särkilt invasiv och resultatet syns omedelbart. Utfyllningsmedel injiceras direkt in i huden precis där rynkor finns. Behandlingen tar inte mycket tid och den är praktiskt taget smärtfri eftersom man använder mycket tunna nålar.

Botox

Botox behandlingar har blivit mycket populära. Botox är ingenting annat än botulinumtoxin.  Det påverkar nervändelser, deras förbindelser för att vara exakt. Tack vare detta löser sig muskler och rynkor slätas ut. Botox brukade användas för att ta bort rynkor från ansiktets högre del, så kallade mimiska rynkor. Trots att botox var populärt hade det sina nackdelar. Olämplig dosering orsakade att ansiktet såg onaturligt ut och mimiken var osynlig. Tyvärr hände det ofta till patienterna. Det tog lång tid att hitta ett medel som skulle ha botox egenskaper utan dess nackdelar. Och äntligen, succén - vi har en absolut hit: baby botox. Det är en den vanliga botox mildare form och gör det möjligt att undvika ”överdosering” effekt. Det har varit många personer som missbrukade botox i en klassisk form och med tanke på deras utseende har företag förberett en ny produkt. Behandlingen hotar inte längre att palarysera muskler i ansiktet. Resultatet är mer naturligt och ansiktets mimik är inte så uttrycksfull. Baby botox motverkar nya rynkor. Mildare, säkrare och effektivare - baby botox har snabbt hittat en krets av glada regelbundna användare.

Längre än bara en natt, kortare än hela livet

Medi-tour Polen. Medicinsk turism, hälsoturism i Polen.

De flesta kortverkande preparat baseras på Hyaluronsyra som finns normalt i människokroppen och är helt naturlig. Om vi använder bildspråk: hyaluronsyra sätter ihop vattenmolekylerna och genom denna process ger huden dess friskhet och fasthet tillbaka. Syran funkar som en alternativ källa eftersom när huden åldras försvinner naturliga hyaluronsyramolekyler och det är detta som framkallar rynkor. Rynkorna är också resultatet på ansiktets mimik, uttryck och känslor. Syran orsakar inte allergiska reaktioner och har praktiskt taget inga biverkningar. Resultatets hållbarhet är varierande för olika patienter. Den värderas dock till ungefär ett år. Förutom mekanisk utfyllning stimulerar preparatet huden. Det regenererar och förstärkar. Behandlingen rekommenderas för personer över 25. De som är 55 eller mer bör vara försiktigare med preparatet. I deras fall kommer behandlingens effekter att bli kortare. Ju äldre patienten är desto kortare funkar syran. Att använda den här metoden är teoretiskt riskfritt men den kräver erfarenhet. Man måste minnas att injicering måste vara tillräckligt djup för att undvika klumpar. Å andra sidan, om injicering går för djupt kan resultatet bli osynligt. Vad mer, även om behandling är perfekt utförd har vi ingen garanti att vi inte kommer att få blåmärken som framkallas av brustna blodkärl. Man använder oftast den här metoden för att ta bort så kallade ”rökrynkor” och ”pannrynka”.

Estetisk medicin har blivit ett perfekt svar på nuvarande sociala trender och skönhetsstandarder som ständigt ändras. Den låter dig bevara ditt fina utseende, som är en synonym till succén och som också framkallar succén. Att ta bort rynkor är bara ett av olika sätt att öka sin attraktivitet. Marknadens utveckling har gjort att när det gäller pris är rynkor utfyllnings metoder tillgängliga för alla.