Tandvård

Eftersom jag vet väl att...

Ett vackert leende är en prydnad för varje människa. Friska och välskötta tänder är idag  ett krav ställt för varje person som vill se bra ut eller anses vara attraktiv. Nuförtiden går hälsa och skönhet hand i hand, de är nästan synonymiska med ett framgångsrikt liv.

...Läs mer >>

 

Tandvård – senast tillagt:

 • Stad: Gdańsk

  Klinik HappySmile är ett modernt kontor som uppfyller de högsta kraven för både tandvårdsbehandling och behandlingar inom estetisk medicin. Kliniken håller högsta europeiska standarder. Den är utrustad med den medicinska utrustningen av högsta klass som möjliggör användningen av moderna behandlingar. »

 • Stad: Gdańsk

  DentiNeo Tandvårdsmottagning erbjuder modern och bekväm tandvård i Gdańsk. Tandvårdsälskare dr Adam Bielawski garanterar fullständiga och högkvalitativa tandvårdsbehandlingar. På DentiNeo har vi först och främst nöjda patienter i fokus. »

 • Stad: Krakow

  Professionell Tandvårdstudio Aesthetica Dermadent grundades för att garantera dig ett fint utseende och leende samt dina tänders, tandkött och hela munhålas hälsa. Vår klinik uppfyller de strängaste standarderna och ledningssystem ISO 9001:2008 och 14001. Vi använder oss endast av den nyaste utrustningen från kända märken. »

 • Stad: Gdynia

  Clinica del Mare erbjuder en komplett tandvårdsbehandling. Tandvårdsbehandlingen på Clinica del Mare utförs av kompetenta tandläkare med lång yrkeserfarenhet. Detta ger oss möjligheten att garantera den högsta behandlingsnivån där vi även visar förståelse för patienternas behov och förväntningar. »

 • Stad: Szczecin

  Vi är specialiserade på käkkirurgi, främst inom implantat och protetik (protetiska ersättningar), samt tillhandahåller vi även tjänster inom ortodonti, estetisk-kosmetisk, samt barn- och allmän tandvård. »

 • Stad: Szczecin-Mierzyn

  Klinikens personal består av tandläkare och biträdande personal, som har fått erfarenhet inte bara i landet, utan också utomlands. Kliniken specialiserar sig på en komplex rehabilitering av tuggorganet med hjälp av tandimplantat. Vi har all nödvändig utrustning till digital röntgen diagnostik, behandlingsplanering och dess genomförande. »

 • Stad: Kraków

  Företaget INDEXMEDICA bildades i juni 2006. Vår målsättning är att erbjuda ett brett sortiment av högkvalitativ tandvård till överkomliga priser. Våra högt kvalificerade medarbetare använder de mest avancerade utrustningen samt materialet i syfte att erbjuda bästa möjliga villkor för förstklassig tandvård. »